fredag 14 mars 2014

Idag en stormig dag....

Idag är det fredag igen...och helg. Veckorna går så fort:) Som jag sa igår så tog jag en cykeltur mot stan o cyklade i flera timmar. Inte nu heeela tiden i 2 tim ..jag tog paus också. Idag blev det dock sämre med det...ja nog cyklade jag ner till stan...som rör sig om 6 km t.o.r ...men vilken storm vi haft idag. Vinden tog tag i cykeln rejält så jag nästan inte kunde hålla den på vägen. Nu låter det dramatiskt...men jag tyckte att det var riktigt obehagligt. Kände mig rätt trygg ändå...jag hade ju hjälm.:-))
( Jag lånade bilden på nätet...var för rädd om kameran i denna storm...)

När jag ändå varit hos mina föräldrar på morgon kaffe...gjort lite ärenden, gick jag och Kjell o åt lunch med goda vänner.  Så nu efter det vill jag önska alla en trevlig helg.

8 kommentarer:

 1. Varning för kraftiga vindbyar och regn i Skåne i kväll!
  Tur att man står stadigt och har tal över huvudet!

  Trevlig helg o
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ta det lugnt med cyklandet så du inte blåser omkull!
  Var ute och gick med jobbet 1 timme i solskenet och det kom riktiga kastvindar som virvlade upp mycket sand, det gällde att hålla i hatten hihi Till helgen kommer snön!
  Trevlig helg
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. I dag har det regnat och blåst på tvären.....vem sa att våren hade kommit.........

  SvaraRadera
 4. Du måste haft rejäl motvind :)
  Fin fredagskväll till er med
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vi har nattparkerat hos "Bengtssons i Korsberga", strax söder om Vetlanda. En mycket stor handlare i fritid, som cykar, båt och uteprodukter hemma. Trots att vi parkerat i "skogen" märker vi av ovädret ute. Ska bli spännande att titta på elcyklar i morgon. Kram & Njut i stormvädret.

  SvaraRadera
 6. ar försiktig när du är ute i stormen och cyklar, kan ju hända att du blåser omkull och även om du har hjälm finns det fler delar på kroppen som tar skada. ar rädd om dig!
  och ha en trevlig helg :)
  kramar

  SvaraRadera
 7. Jag har ju också plockat fram cykeln; http://raggsockababbel.blogspot.se/2014/03/en-helt-vanlig-torsdag.html

  men idag kom vintern tillbaka igen och det är vitt, vitt, vitt överallt. Snön fortsätter att vräka ner och det är inte så värst kul alls :(

  Men, men... vi är ju bara i mitten av mars, så det var väl optimistiskt att tro att det var vår på riktigt redan nu! *S*

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 8. Förresten, så läste jag i tidningen att man bör byta ut sin cykelhjälm vart tionde år, plasten åldras. Så det är verkligen dags för mej att skaffa en ny, har haft min hjälm i säkert 20 år...

  SvaraRadera