fredag 23 maj 2014

En ny dag i Stockholm

Morgonen började med att jag i vanlig ordning är uppe o vaken före alla andra:) Men jag tycker att det är så mysigt det också. Då njuter jag:-)) När alla sen vaknat, satt vi tillsammans på morgonen med Y och J, vi tog det lite lugnt o njöt av värmen ute:-) Till lunch stekte J lite korv på grillen...så vi åt tillsammans innan vi drog till stan på eftermiddagen. 
På Södermalm hittade Kjell en butik, där det stod en trevlig kille och demonstrerade sin alldeles nya produkt av lakrits. Han berättade att dom hållit på 1 år för att ta fram just dessa supergoda Haupt Lakrits. Och det är vi glada för ...för nu fick vi handla dessa godingar som smälte i munnen:-))
Jag måste få sätta ut en länk till http://www.lakrits.se Vi gillade denna pralin så mycket att vi kommer nog att lägga en beställning av honom när han på ca: 3 veckor öppnar sin webbshop.
Vi köpte dessa chokladpraliner som var lite krispiga... och lite lakritspulver.:)) Burkarna var också jättefina. Bara det gjorde att vi handlade... då har man det goda skyddat från fukt tex...och kanske stora trollet glufs glufs...:))

Efteråt skildes vi från Yvonne. Jag o Kjell gick lite själva på stan. Våra vänner skulle på kalas. 
 Vi gick genom gamla stan....
 Och förbi Riksdagshuset...

Medan jag sedan gick o shoppade lite på Panduro..satt Kjell på ett fik o väntade. Där träffade han en skåning..vid namn Nisse. En jättetrevlig karl. Efter en stund kom hans date. När jag till slut kom tillbaka så vi satt alla 4 sen o surrade ett tag. Tänk vad kul när man träffar trevliga människor bara sådär:)) Sen skildes vi åt..jag o Kjell gick ut och åt en god 3 rätters middag.

Denna goda maten som vi åt..bjöd  mina kära föräldrar oss på:-)) Dom är så snälla<3 .="" p="">



Det var så supergott. Och vi var vi så proppmätta av all mat...så vi höll inte på att orka ta oss hem med bussen till husbilen:) 
 När vi sen steg av bussen doftade det så härligt av en hägg som var full med blommor:-)) 
Då är det sommar. :) Hur proppad som helst av vita blommor:))
 Ett bra avslut på denna dagen:) Säger som sist...i morgon kommer en ny dag:))

Kjell o Deciree

6 kommentarer:

  1. Härligt,nu är det fantastiskt fint i vårt land!
    Bara att njuta av den goa värmen!

    Ha det gott/Kram

    SvaraRadera
  2. Trevligt att träffa vänner!

    Finns mycket att göra i Stockholm!

    Jag är också vaken före alla andra!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Visst är det en härlig försommartid nu! Kul med Stockholm - där finns mycket att se och uppleva :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Stockholm är fint spec vid denna årstid o lakrits är gottegottgott! Jag är född i den sta'n faktiskt ;-)

    SvaraRadera
  5. När vi sitter nere i Spanien och ser på svt play och sjunger med i Allsången på Skansen…"Stockholm i mitt hjärta"...ja då känner man sig svensk. Kram

    SvaraRadera