söndag 25 maj 2014

Mera bloggvänner:) på en rastplats

Här hittade vi en fin rastplats.
Vi svängde in på en rastplats i Mjölby. När vi kör in så säger jag till Kjell...men kolla Lennart står därborta:-)) haha. Världen är liten:)) Det var jätteroligt för oss båda att träffa båda 2. Våra bloggvänner: http://lennart-lennartstankar.blogspot.se/
 Irene. Kjell o Lennart.
 Naturligtvis ville vi se deras nya fina husbil. Så en liten guidad tur blev det allt:) Han har en trevlig fru Lennart. Kändes som vi redan känt varandra sedan länge:))
Dom kan känna sig stolta där dom kör efter vägarna..sa jag till dom.  Dom skulle åka vidare på en träff till Jönköping. Så dom kommer inte till Husbilsklubbens träff till helgen. Kul att ses vänner:)
När dom åkte började vi med vår lunch. Medan jag fixade o tog fram allt. Fick Kjell passa på att rengöra framrutan igen...dessa kryp. Sen har vi så stor framruta...men nu ser vi ut igen:)
 Det här var en jättefin rastplats. Med bord att sitta vid. Det fanns även fina toaletter. Nu har vi också lämnat Mjölby rastplats o dragit vidare:) Tänk så roligt att få träffa vänner sådär:) 

Kjell o Deciree




8 kommentarer:

  1. Vilket sammanträffande, att ses på en rastplats är bra tajmat när man är på rull, så roligt
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Ödet ville att vi ses!!!
    Sååå trevligt!
    Men vi måste se till att träffas ordentligt!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Så kul och träffas så bara apropå !!
    Inte ofta det sker så lyckat!
    Vi träffa dom förra året i Rättvik o hade kul!
    De är jätte-trevliga Bobilister!

    Ha det så gött/Kram

    SvaraRadera
  4. Vad kul att bara träffas, sådär helt apropå :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Men så kul! Vilket sammanträffande! Det händer mycket kul i blogg/husbilsvärlden! :)

    SvaraRadera
  6. Ja tänk så många nya bekantskaper det blir, när man har både husbil och blogg :) Spontana träffa är kul! Kommer ni åt Ulricehamnshållet och dess ställplats så hoppas jag ni hör av er.

    SvaraRadera
  7. Minst sagt ett märkligt möte med vänner, helt otroligt. Svartån rinner upp i Aneby kommun för att sedan rinna norröver och passera den fina rastplatsen ni stannade på. Där stannade jag den 1 mars 2013, efter att ha hämtat vår nya Kabe i Mantorp och tog ett av de första korten på vår bil. Då var isen spegelblank på Svartån. Vi har även sovit över där en gång i närmare -20 grader. Ha en fortsatt trevlig resa. Kram

    SvaraRadera
  8. Ja vad säger man, världen är liten.
    Ha det fortsatt bra på er tripp!
    Kram

    SvaraRadera