fredag 23 maj 2014

Sundsvall-Stockholm

När vi lämnade höga kusten bron...åkte vi till Sundsvall och Ikea...för frukost
Vi parkerade vår husbil bredvid en Morelo som stod där på parkeringen...och när vi vet ordet av: Kommer Johan in hos oss. Johan driver företaget Husvagnscenter i Luleå..där vi köpt vår husbil. Tala om att vi blev snopna. Det var han som sovit över i Morelon...på väg söderut:)
 Så här är snacket i full gång om allt mellan himmel o jord:-), mellan dessa 2.

Vi stod här...o när vi vred på oss stod Johan precis bredvid....
 ....här:)
Det var kul att träffa på Johan o hans resesällskap.


När vi ätit vår frukost på Ikea drog vi vidare. Började känna av alla björkpollen som jag dragit i mig under resans gång. Så vi ville inte stanna o äventyra hälsan...så vi drog vidare mot S-holm.
 Vi fick ändå göra en del stop för att vädra oss och fika lite...i solskenet:). Det var så varmt o härligt:)
 Kjell fick tvätta framrutan flera ggr...dessa kryp som ska kladda ner rutan så man inget ser. Sen har vi så stor ruta...så det finns plats för dessa flygfän att fastna på:)) Här stannade vi på en rastplats...där det fanns gott om vatten...så Kjell fick tvätta hur mycket han ville:) Och jag drack kaffe:)) Bra arbetsfördelning:)) eller hur??

 Vi kom in till Torsberga rastplats, precis innan Uppsala.  Där vi stannade för att äta en liten middag.
Men vi fick stanna i 3 timmar ungefär...för att det hade blivit stopp i trafiken. Bl.a hade en lastbil börjat brinna och även andra småkrockar hade det varit. Tur vi har vänner som varnar oss...stå still!! så slipper ni fastna i en låååång kö i 30 graders värme. Tur att vi gjorde som dom sa. 18.30 kunde vi börja rulla vidare mot våra vänner i Tyresö.
 Till slut kom vi då äntligen fram till vännerna....drygt en timme senare. Skylten Ställplats JOY såg vi tydligt:-)) Ja, nu har vi varit här förut. Men kul att vi har en egen plats nu att parkera på:)

Perfekt plats:)))
 Här står dom så välkomnande vårat söta värdpar. Yvonne o Jakob.

Ett litet paket från oss till vännerna:)

Idag får vi se vad som händer o sker. Men solen skiner. Just nu i skrivandes stund är det 20 grader i skuggan.  Det ska bli varmt och skönt idag igen...härligt:-))

Vi njuter nu
Kjell o Deciree

3 kommentarer:

  1. Härligt att vara på rull, med alla äventyr framför er. Ha en fin resa och grattis på namnsdagen :D
    Kram

    SvaraRadera
  2. Anette: Det kan man säga att det är:-) Tack Anette för grattiset:)). Kram

    SvaraRadera
  3. Alla behöver ta en paus och det är viktigt att äta lite grönt varje dag. En punchrulle duger gott. Jag skulle vilja göra samma resa som ni gjort, från Stockholm och upp ända till Haparanda. Kram & Ha det gott.

    SvaraRadera