söndag 18 maj 2014

Kjells födelsedag...lite för tidigt:)

Vi bjöd hem mina föräldrar på middag i går. Vi ville umgås med dom lite.
 Det blev en lite för tidig födelsedag för Kjell. Mina föräldrar  ville uppvakta sin "måg" innan vi åker på semester. För vi kanske inte är hemma när han fyller år.
Han fick en massa fina husbils saker som han önskat sig:) Här säger han..Nu har vi en ny skål som gick sönder:)) Det är klart melamin skålarna spricker när man tappar ner hela diskbaljan i marken;-) Men nu finns där en ny igen. Och mycket finare än den jag köpte i Umeå sist. Sen kom dom med en super fin scrapbooking cryptex. Som dom köpt av någon händig tjej.

Oj vad Kjell beundrade och vred o vände på denna fina present. Mina föräldrar hade lyckats än en gång:)
 När Kjell fixade att sätta in rätt kod...så kom pengarna fram ur röret. Han vet vilken tid detta tar att göra såna saker. Så han blev jätteglad över att han fick en sån sak...ett fint minne. Och lite pengar instoppat här o där...Nu skulle här shoppas i Ullared sa han:-) haha
 Åhhh nu kan jag shoppa i Ullared:-) Sa en nöjd 52 åring...snart ialla fall:-))


 Kjells present hamnade på väggen ovanför min scrapbooking plats:-)) Det var verkligen en fin och uppfinnings rik sak mina föräldrar köpt åt honom. Det finns en tjej i stan som står o säljer ibland i gallerian. Då passar min mamma på att köpa nåt, och att jag får tips av henne.... Nåt jag kanske ska göra också...en egen cryptex:)) Vi får väl se hur det blir med den saken. 


6 kommentarer:

  1. Helt klart rolig och fin present!
    Hoppas du får en härlig Söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattishälsningar från oss! Kul med grejer som man måste klura lite på och i Ullared går de for åt :D

    SvaraRadera
  3. Grattis till din urge man, han är ju rena ungdomen. Kram

    SvaraRadera
  4. Stort grattis till Kjell :) Kul med "bra att ha-saker"
    Kram

    SvaraRadera
  5. Stort grattis i förväg till trevliga födelsedagsbarnet!!! :)

    Vilken häftig Cryptex!

    SvaraRadera
  6. Svar till alla blogg kommentarer: Kjell hälsar o tackar för gratulationen...men hans riktiga födelsedag är den 6juni. Så det är några dar till kvar:-)) Kram/D

    SvaraRadera