lördag 27 augusti 2016

Camp Zagreb

Vill börja med att säga att Telenor frihet testar vi nu på vår resa. Det funkade rätt bra till Tyskland men efter det, ju längre ner vi kommer så blir det tyngre. Så jag kommer att dra ner mina bilder tyvärr när jag tycker att det är tungt att ladda upp dom. Jag testar mig fram. :)

Vi har nu varit ute på rull i 2 veckor redan. Oj vad fort tiden rusar fram...vill göra och se allt vi kan just nu.

Nu har vi i alla fall anlänt till en superfin camping när vi kom fram till Zagreb. Tipset fick vi av våra bloggvänner http://www.freedomtravel.se/.  Camp Zagreb heter den och är alldeles nybyggd. Platserna är gjorda i en cirkel, så alla står runt servicehuset. Super super fint och jätte trevliga var dom i receptionen.
N45°48'7" E15°49'40"
Det finns en pizza restaurang också vid vattnet nedanför vid stranden. Det kändes helt overkligt på nåt sätt att vara här nere, och redan här se det fina vattnet. Hur ska det inte då se ut när vi kommer ner till Pula:) Vi mår så skönt och värmen är härlig. Tänk vad vi längtat efter detta...varmt o skönt och kunna sitta ute på kvällarna i sköna kvällsvärmen. Eftersom vi längtat så mycket efter värmen så matade vi ner till Zagreb från Wien. Sonen som vi har med oss nu har inte heller så lång semester, så det gäller att få så mycket av den varan som man kan....vid rätta stället :))

Deciree

8 kommentarer:

  1. Det gjorde ni rätt i åka ner till värmen snabbt.
    Kramizar "från sjukstugan"

    SvaraRadera
  2. Härligt med värme, njut.
    Ha det gott, kram från oss 😀

    SvaraRadera
  3. Det finns många ställen med bra gratis Wifi!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh vad kul att vi får följa med på resan, toppentips från Freedomtravel. Skönt ni har det, bara njutning alltså!

    SvaraRadera
  5. Kul att ni hittade till Camp Zagreb och att ni gillade stället! Om ni har upplåsta telefoner kan ni köpa simkortet T-mobil. Det finns en speciell deal som gäller för obegränsat internet i en hel vecka för ca 80 kr. Galet bra!

    SvaraRadera
  6. Det är vacker natur söder om Zagreb. Vi har bott på en camping strax utanför Zagreb. Ha det gott & Kram

    SvaraRadera
  7. Trevligt med underbar värme på er resa!

    Ha det gott o njut...BobilsKram

    SvaraRadera
  8. mysigt! Även att sonen är med er.

    SvaraRadera