tisdag 16 augusti 2016

Långbryggan i Rättvik

När vi ändå är här i Dalarna så ville jag stanna till vid Rättvik. Det finns mycket barna minne härifrån. Ett av dom minne är denna långbro som finns i Rättvik.
Vi fick gå en bit när vi parkerat vår husbil. (Bron från håll:) klicks på bilderna så blir dom större.
Jag var här med mina föräldrar när jag var 13 år, och vem vill vara i Rättvik när man är i den åldern :)) Jag surade visst massor när vi var här...haha. Stackars mamma o pappa.
Så jag ville återuppleva denna långa bron när jag är vuxen o bestämmer själv när och vart jag åker..:)) Denna bron är häftigt lång. Kan inte förstå att jag inte uppskattade den då ;-) Men är man 13 år o har pojkvän hemma som väntar så blir det väl så :))
Vi hann inte mer än komma ner o fota så kom regnet från ingenstans. Vi fick halvspringa tillbaka till husbilen. Att det skulle regna just nu också. Skit skit skit !!! skrek jag och sprang i hällregn med kameran som jag är så rädd om....ganska blöta blev vi. Men som tur är vi inte gjorda av socker:))
Nu har jag i alla fall varit här igen efter många år:) Och bättre väder hade jag nog önskat mej/oss. :)


5 kommentarer:

  1. Attans otur med regnet som just då.
    Kramiz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joy: Det var nog inte meningen att jag skulle få gå så långt ut på bryggan igen😖Som regnet formligen öste ner. Och inte hade vi nåt paraply ned oss heller. Kramiz

      Radera
  2. På bryggan gick vi för några veckor sedan!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lennart: Förhoppningsvis i bättre väder då ...haha. Kram

      Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera