söndag 14 augusti 2016

Mot Axmar

Det är alltid lite spännande när vi kommer nära höga kusten bron. Man vet aldrig om det blåser massor eller om bron är avstängd...
När vi närmar oss kom varnings skylten upp för högakusten bron. Inget man gillar att köra över en hög bro när dom varnar för frisk sidvind. Precis det man inte vill ha. Men det gick bra ändå :)
Svarta moln hängde tungt så lite regnskurar har vi kört i. Men vi har klarat oss från värsta ösregnet.
Sen ser man ju en del som inte har den bästa och hälsosammaste arbetsplatsen. Usch vad jag tycker synd om dessa killar.
Vi svängde av från E4 för att köra mot ställplatsen som vi bestämt efter vägen att besöka igen :)

Här rullar vi då in mot Axmar brygga och ställplats. Vi har varit här förut och vi gillade stället så skarpt så vi åkte hit igen. :) Ställplatsen är så fin trots man bara får stå på grus. Plats med el 140 kr. Toa, dusch, gråvatten o toa tömning för det priset. Inget att klaga på.
Här finns toa och dusch. Dom håller på med nytt servicehus men inte blivit klara med dom ännu.
 Det första som kom fram var möblerna och en kaffekopp. Solen visade sig så då blir det till att sätta sig och njuta ett tag. Vi hann inte sitta så länge så kom det en husbil med några från Uppsala som ville surra lite. Det är alltid trevligt:)
 Vi passade på att gå igenom vart vi skulle åka och tittade på olika ställen att besöka:)

 Här i huset är en superfin restaurang. Väldigt populär dessutom. Tyvärr en massa fiskrätter..som inte jag ens äter. Så vi åt och myste rätt så gott i husbilen istället. Det är inte helt fel heller :))
 Det var rätt många husbilar här.
Det började komma in mörka moln så vi tänkte att det blir ösregn snart. Men inte kom det nåt regn. Kjell passade på att tvätta framrutan också när vi stod här.

Under natten har det regnat rejält så jag har haft en massa mardrömmar...usch o fy.
Nu är vi i alla fall på väg mot nya mål. Vi ses


8 kommentarer:

  1. Det är kul att känna till lite smultronställen!
    Kram & Trevlig resa!

    SvaraRadera
  2. Tur att vi inte visste att Höga Kusten-bron kan vara avstängd eller att det kan blåsa sådär mycket. Jag verkligen AVSKYR höga broar i kombination med blåst. Sååå läskigt när det kommer kastvindar och rycker i husbilen. Nåja, det gick finfint när vi åkte över ;)

    SvaraRadera
  3. Matts: jo det tycker vi också. Tack så mycket. Kram

    Freedomtravel: Just dom där sidvindarna som rycker till i husbilen är inget vidare. Det gillar verkligen inte vi heller. Just som du säger...att allt detta sker på så hög höjd. Tur vi klarade oss båda två ekipagen över bron denna gången också. :))

    SvaraRadera
  4. Asmar är ett mysigt gammal bruk och ställplatsen jättebra
    Ha det fortsatt fint
    Kram

    SvaraRadera
  5. Axmar var vi vid förra året!
    Fint ställe med god mat.

    Ha det gott o njut....BobilsKram

    SvaraRadera
  6. Bra tips på Stlpl. Tack! Många husbilar där var! Öresundsbron är samma bekymmer kan vara avstängd vid kraftig vind men alla gånger (o det är många) har vi kunnat passera både ut/in till Sv. Forts. trevlig ledighet 💟

    SvaraRadera
  7. Ha en riktigt trevlig resa nu.

    Kram

    SvaraRadera