onsdag 30 januari 2013

Ny Luftrenare i huset :)

Nu har det flyttat in en ny luftrenare i vårt hus. Det gäller att vara ute i god tid med planeringen inför våren och sommaren. I fjol var det värsta björkblommningen på 32 år tror jag dom sa. Men det brukar inte bli lika mycket varje år. Eftersom jag får astma av denna reaktion, så känns det bra att ha en maskin som renar luften åt mej. Extra mycket när det är den kris perioden. Sen är den kanon i övrigt också såklart. Här nedan kan du läsa om den. Kanske det är nåt för dej också att inhandla:-)

Sanyo Virus Washer ABC-VW24A
Denna luftrenare ger renare luft än någon annan luftrenare!

Sanyo Virus Washer ABC-VW24 oskadliggör de flesta förekommande typer av luftburna smittämnen, mögelsporer, pollen och kvalster i rummet. Förutom rening av luften har den även inbyggd luftfuktare, som bidrar till ett behagligare inomhusklimat.

Patenterad vattenelekektrolys

Den kompakta maskinen, som täcker ytor upp till ca 40 m², arbetar med Sanyos patenterade vattenelektrolys, som fäller ut och oskadliggör de flesta förekommande typer av luftburna smittämnen, mögelsporer, pollen och kvalster i rummet – mycket bra även för allergiker!
Luftrenare Virus washer Sanyo ABC-VW24
Kram// D

5 kommentarer:

  1. Visst är det bra att vara förberedd innan det blir besvärligt!
    Bra att det finns grejer!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut. Visst är det skönt att det finns nåt som hjälper till att rena luften:-) Kram

      Radera
  2. Bra att vara ute i tid inför pollensäsongen. Just nu skulle vi också behöva en sådan, när vi river i väggen host host!
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är bäst att handla allt sådant innan alla andra kommer igång med inköpen, då kan det fort bli slut. Ni kanske ska handla en som renar eran miljö oxå just nu...så slipper du ...host :-). :-). Kram

      Radera
  3. Vi har haft luftrenare i flera år. Just av anledningen av astma som du säger, men tyvärr är astman även besvärlig nu den här årstiden för det är så fuktigt. Vi har istället vår luftvärmepump inställd på luftavfuktning för att få så torr luft som möjligt. Då mår både astman och reuman bättre. Mening är olika vi människor en del tål fukt och en del torrt klimat. Tur att det finns saker som hjälper till att lösa de problemen, eller hur? Kram 3 M

    SvaraRadera