onsdag 17 april 2013

Filmtajm i husbilen...lilla pärlan

Godmorgon alla:) Idag blev det en tidig morgon..04.30 kunde jag inte sova mer. Så då var det vara till att kliva upp. En orolig natt också har det varit för oss båda. Det var så spännande match igår kväll mellan vårat Skellefteå - Luleå. Men det gick vägen..dom vann!! :) inte illa. Det var svårt för oss att kunna varva ner och sova. Nu är nästa pärs i morgon kväll. Då blir det spännande igen:))

Efter ett tips från vår yngsta son Gabriel...har vi beställt en typ av filmkamera till husbilen. Den ska sitta på framrutan och filma allt som händer efter vägarna när vi kör. Vi skulle dock ha haft denna i somras när vi var på vår Europa semester. Där höll det på att hända en del olyckor med bilister som körde så fort och körde om där man helst inte skulle köra om..pust. Men vi klarade oss. Dom som vet, säger att det är bra att ha en sån här i husbilen...så har man allt på film. Nu är denna kanon att ha, speciellt när man är utomlands och vill ha bevis om nåt har hänt, eller skulle hända. Vi tackar Gabriel som tipsade. Ska bli otroligt spännande att se hur det funkar. Nu blir det bara till att införskaffa ett sim kort till den. Ytterligare en installation i husbilen för maken. Det märks att säsongen är på gång. Mycket fix med bilen:)) Är det någon som har handlat och monterat en sådan här i husbilen?? Vad tycker ni isåfall?

Ha det gott och tack igen för alla kommentarer. 

Kram// D

7 kommentarer:

  1. Nu kan väl knappast Skellefteå missa guldet!
    De är väl värda det!

    Fiffigt med kameran!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Dessan! Tack för de snälla hälsningar som du har lämnat!
    Oj, du har varit uppe tidigt! Jag har varit tidigare en sån som gick upp alltid jätte tidigt men som tur har jag börjat sova lite längre:)
    Vad roliga prylar det finns! Ja, jag kan tänka mig att en sån kamera är bra att ha i bilen om man kör långa vägar hit o dit. Hur länge har ni haft husbil? Eller har ni alltid varit på resande foot?:)
    Har nu en riktigt fin dag!
    Varma kramar Sirpa♥

    SvaraRadera
  3. Lennart: Hoppas att S-Å vinner. Det är sant. Det är dom värda. Kameran blir spännande att prova.

    Sirpa: Det är svårt m sömnen vissa mornar. Men det går:). Man kan ha kameran i vanliga bilar oxå:) vi har haft husvagn i 20 år o husbil i 4 år. Ha det så bra:) Kram

    SvaraRadera
  4. Kamera, låter mycket intressant, kanske något man ska tänka på att skaffa. Det kan man kanske använda när man vill göra film om resan också? Ni får berätta hur den fungerar senare.
    Kramiz

    SvaraRadera
  5. Joy: självklart ska vi berätta hur det funkar. Kramiz

    SvaraRadera
  6. Önskar dig en trevlig torsdag Dessan!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  7. Vilken smart grej, man missar ju en del efter vägen så då kan man kika senare.
    Kram

    SvaraRadera