fredag 26 april 2013

Hoppet finns för kanalsimmet i år oxå:)

Det blir nog kanal sim ändå i år också:) Här brukar några fantaster simma varje år, på valborgsmässoafton. Trodde inte att isen och snön skulle hinna försvinna  i år i tid. Annars har dom fått simma under en massa isblock :)) Nu har solen värmt och det har varit några fantastiska dagar. Så det blir nog kanalsim ändå trots allt. Här skiner solen och värmer gott redan. Hoppas ni övriga har det bra. Helghälsning från mej.

Kram// D

7 kommentarer:

  1. Det verkar vara mindre is hos er än vad vi har här!

    Trevlig helg o
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kan inte förstå de som frivilligt ger sig in på den här typen av simning, men det är säkert någon utmaning eller bragd av något slag. Två av våra grabbar har gått igenom den sk. klassikern och man undrar hur de orkar, men de är vältränade, men skulle aldrig själv utsätta oss för något sådant. Men säkert en folkfest. Ha en skön helg. Kram 3 M

    SvaraRadera
  3. Hej! Jassåå det är där solen befinner sig nu! Kan du inte skicka hit lite också!:) Vackra bilder!
    Önskar dig en mysig fredag!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  4. Ser härligt ut med solen i vattnet. Håller tummarna för att det hinner bli liiite varmare innan de ska simma i det vattnet, ser kallt ut just nu med snö och is på kanterna.
    Härligt med ny bil för dina föräldrar, ser ut att va en fin en de fått tag på.
    Ha en fin helg,
    Kram

    SvaraRadera
  5. Det glittrar ju härligt i vattnet, men jag skulle inte vilja ner och simma i det! Ha dé gott! ELisabeth

    SvaraRadera
  6. hu.....DET hade jag aldrig gett mig på att simma en Valborg! Låter iskallt! Brrrr...men lycka till de entusiaster som brukar hoppa i :)
    Jag tänkte för en liten stund sedan att stackars Tuva gör sin första utetävling för säsongen den 18 maj, pingst, och det är ju iaf i en bassäng och inte en kanal!
    kramar

    SvaraRadera
  7. De låter lite kallt för bad men är det några som vill de så vassegoda :)
    Ha en skön helg! kram

    SvaraRadera