torsdag 11 juli 2013

Biltvättar söner

Det har varit en del fix sedan vi kom hem med husbilen. Mycket som måste tas om hand..trots att vi bara varit borta 1 vecka. Sonen (G) har varit här också, och fixat med sin nya bil. Saker han hade i sin förra bil, måste packas in i hans nya. Igår kväll cyklade vi till Ann-Britt och Tobbe. Efter ett tag kom G dit en stund, bara för att visa sitt nyinköp för våra vänner såklart.
Idag kom vår äldsta son (C) hit också från Umeå. När det är soligt och  fint ute..då passas det på att tvätta bilarna. Så även för vår äldsta son. När dom bor i lägenhet är det skönt att komma hem till oss och få fixa bilen. Speciellt när även dom har bytt sig en så fin bil. Vinröd och grann:) Det är så roligt att våra två pojkar har hittat sig riktiga pärlor. Och att dom är så nöjda o glada över sina köp.

Idag fick vi ett samtal från Moseldalen i Tyskland. Våra goda vänner Agnetha och Alf är där. Tänk vad häftigt med internet. Dom ringde via Face time till min mobil...liknande skype samtal. Härftigt är det, med teknikens under. Dom hade det bra i Mosel.. och det förstår vi. Där är så fint:-)) Vi var där ifjol. Tack för samtalet vänner:) Ta det lugnt i trafiken hem sen oxå.

Ikväll har även Kjell monterat ett lite kraftigare signalhorn till Lilla Pärlan. Vi har råkat ut för en del tillbud med husbilen på vår semester veckas tripp. Då är det bra att man har ett ordentligt signalhorn..så dom uppmärksammar att vi är där. Så se upp...här kommer vi:-))))

Här skiner solen och det är ganska härligt i skrivandes stund.

Kram// D

1 kommentar:

  1. och även i Skåneland har solen strålat idag, nu får den banne mig stanna kvar ett tag :)
    Skönt att kunna höras ordentligt!
    kramar

    SvaraRadera