måndag 29 juli 2013

Storforsens Kapell

När vi skildes åt från våra vänner Yvonne o Jakob, när vi åkt till Storforsen och Benbryteforsen, så åkte Jag o Kjell samma väg tillbaka, för vi ville titta på Kapellet som fanns vid Storforsens hotell. Så vi parkerade vår husbil och gick med stora steg mot det fina kapellet.


När vi kom fram, var det ett barndop inne i kapellet ...så vi kunde inte gå in o titta och fota som jag ville. Deom har byggt detta på en liten kulle, med fin utsikt mot vackra storforsen, utanför Älvsbyn.
Jag zoomade vid dörren bara...att man ser Storforsen i den stora fönstret som fanns inne kapellet. Synd var det att jag inte kunde fota mera. Man vill inte störa när det är upptaget redan....såklart
När vi åkte vidare så försökte vi gå in i restaurangen också för att ev äta deras bufé...men där var det också fullt och åter fullt av folk. Så det fick bli en bild av hotellet från vägen när vi kör förbi.

Det är fantastiskt vacker här uppe vid Storforsen. Har ni inte varit där, så åk dit och titta om ni kan.
Det är fantastiska krafter i forsen...och väldig respekt har jag för det.

Kram// D

6 kommentarer:

  1. Vilken utsikt från fönstret!

    Som en tavla!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Det var otur att du inte kom in, men samtidigt får man väl vara glad att kyrkan används och inte står tom. Ser ut att vara väldigt vackert. Vi har så ofta sagt att vi skall åka norrut för att titta på alla vackra platser som finns,men av någon underlig anledning går vår Mysan hellre söderut. Vi får nog ändra på det, snarast. Kram 3 M

    SvaraRadera
  4. Det var synd att ni inte kom in varken på ena eller andra stället. Men då har ni all anledning att åka dit igen.
    Kramiz

    SvaraRadera
  5. Mäktigt är ordet! Storforsen är bara ett måste att se och uppleva - Nåt man med stolthet vill visa sina gäster.
    Ha de gott och fortsatt bra.
    kram / Ken

    SvaraRadera
  6. Det kanske var det från detta kapell det var TV sändning i våras eller på försommaren. Den som talade satt länge ute i skogen vid en enormt brusande fors. Kram.

    SvaraRadera