onsdag 24 juli 2013

Broräck fix här hemma mm

Nu är ialla fall våran bro fixad och klar. I en liten annan utformning:) Jag vill gärna ha min egen prägel där vi bor. Därför har altan och bron gjorts om till vårt eget istället. Med Kjell som snickare:)
 Kjell hann börja rycka bort bräder från broräcket innan jag hann ta fram kameran. Ibland är han för snabb... eller så är jag för sölig:-) haha. Här är ialla fall...före och efter bilderna :-)
Det blev rostfria rör som kapades till önskad längd. Så nu är broräcket fixat. Igår fortsatte Kjell med ett mindre jobb vid grillplatsen. Ett litet vedförråd.....
Med ett litet tak som skyddar veden, och att det är lite mer ordning o reda på torpet:) Här kom gamla takpannor till änvändning:) Väggarna ska också målas enhetligt som det övriga. Men vad det blir för färg, är inte bestämt ännu:) 
Nu är jobbet klart., med bron och vedförvaringen. Och nu inväntar vi våra vänner från Stockholm: joytillsammans. Det ska bli riktigt trevligt att få rå om dom ett tag. Dom kommer i dag med deras fina husbil och ska bo hos oss.

Kram// D



5 kommentarer:

  1. Fint blir det!
    Jag kan tyvärr inte göra någonting, har sålt alla redskap!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jösses vad ni har jobbat! Jätte fint blev det.Förstår att solstolen hägrar nu!
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Vad mycket ni har fått gjort där hemma nu i sommar. Man behöver sådana här jobbarveckor emellanåt. Känns skönt sedan när man är färdigt och man känner sig nöjd och glad för att man åstadkommit allt som man vill ha det. Duktigt jobbat! Kram 3 M

    SvaraRadera
  4. Vad bra det blev. Jag är också inne på rostfritt och glas på vår altan. Allt blir så mycket ljusare. Kram.

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera