lördag 6 juli 2013

Idag fyller vår son Gabriel år...på Bredängs Camping i stockholm:-)


Idag är det Gabriels födelsedag. Hipp hipp hurra. På din stora dag. Dessutom är han inte hemma på sin födelsedag. Vi har fått den äran att få rå om honom på en resa till Stockholm med vår husbil. Här i Stockholm, har han träffat kompisar som han var med i Australien och i Nya Zeeland. Tänk vad härligt att ff hålla kontakten, trots det var ett år sedan en del av dom sågs:-) På andra sidan jordklotet:-))

Grattis på Födelsedagen Gabriel.
Gabriel fyller år idag:-)

Hemma är det mormor o morfar som väntar med uppvaktningen. Vi kommer att ta med oss Gabriels storebror, som bor  i Umeå, på väg hemåt. Och vi har kalaset för honom då vi kommer hem. Men grattiskramarna idag kommer från mej..hans mamma:-), pappa, sorebror o Jonna. Och självklart morfars.

Här har vi det bara bra. Gabriel fixar för fullt på med sin nyinköpta bil här i Stockholm:-) Det var roligt för honom att han hittade så fin bil här i Vaxholm, och att han är så nöjd och glad:-)) Så i morgon börjar vår resa Norrut igen...men sonen kör såklart själv sin bil hem. Det blir nog med honom storebror åker:). Hoppas vi kan stanna i Svartvik igen i Sundsvall över kvällen/natten...Det var så fint där. 

Kram// D

6 kommentarer:

  1. Hipp Hipp och Stort Grattis till dig Gabriel på födelsedagen, det var även kul att se dig igår.
    Svartvik, ja där kommer vi också att övernatta, snart hihihi
    Fortsatt trevlig helg i Stockholm.
    Kramizar från oss JoY

    SvaraRadera
  2. Va kul att resan blev lyckad och sonen hittade en fin bil!

    Ha en bra hemresa!

    Vi har nyss kommit hem!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Mitt emot Svartvik ligger, logiskt nog, Ljusvik (jo, det är sant, det heter så!), där solen alltid skiner. På Svartvikssidan är det mera skugga från berget bakom.

    Så har iaf jag fått berättat för mej om namnen på dessa platser.

    Ni är varmt välkomna tillbaka! Jag svänger förbi imorgon kväll och ser om jag kan hitta er bland alla bilar som står där..! (om jag törs... kanhända blir jag blyg...).

    SvaraRadera
  4. Och så grattis till Gabriel, såklart!

    SvaraRadera
  5. HAr nu läst ifatt lite efter att ha varit borta från dator och bloggar ett tag :)
    först o främst grattis till sonen på båda vis!
    Óch sedan så har det ju hänt en del annat hos er dessa dagar, en trevlig husbilsresa bla :)
    Ha fortsatt skön resa och kör försiktigt hemåt i båda bilar!
    kramar

    SvaraRadera
  6. Tack så mycket för gratulationerna till sonen.:-) Det har varit härligt här i Stockholm. Trevliga människor har vi träffat...och trevliga kanske vi får träffa efter resans gång hem:-))

    SvaraRadera