tisdag 16 juli 2013

Led belysning o nytt ljudsystem

I helgen har Kjell satt lite mer ljusslingor i vår "Lilla Pärla" :-) Vi tycker att det varit så mörkt framme vid förarplatsen. Så då satte han lite led slingor runt sängen ovanför förarstolarna. Den kan vi även dimra till vilken ljusstyrka vi vill ha. Mysljus eller läsa ljus:-)
 Jag tycker att det blev jättebra....men det syns inte lika bra på bilden tyvärr. Jag stod i husbilstältet med mobilen och skulle försöka få med allt...men inte gick det. Men ni ser ialla fall ungefär, liite mer ljus:)
Sen bäddade jag in nya "prickedick" påslakan från Ikea. haha. Mjuka och sköna och limegröna:-)) 
 Däremot tycker jag att vi kunde vara utan överkast och leva lite enkelt när vi är på resa. Men icke säger Kjell..jaja då får han väl som han vill. Visst är det finare med överkast, men min rygg fixar inte att sträcka sig och bädda dessa sängar..men han gör det så gärna:-) Så glad är jag.

JBL och Infinity, heter vårt nya ljudsystem i husbilen.

Det är härligt nu att åka med husbilen och ha bra ljud i bilen. Denna resan mot Stockholm har vi gasat hög volym för att jämföra från förut. Betydligt bättre ljud har vi nu.
Och inte stör vi någon heller med hög volym medan vi kör :-) 
Denna har vi vid framrutan...liten men naggande bra ljud.
Denna högtalare är nere vid dörren
Nu är högtalarna på plats i husbilen. Det blev både JBL och Infinity.
Ruskigt bra högtalare.

Idag öser regnet ner hos oss. Just nu kan man säga att vi nästan har höstväder. Usch och fyy!! Men detta får vi hoppas är tillfälligt. Vi brukar ändå ha hyfsat väder när Piteå o Dansar festivalen är här. Och den börjar i mitten av nästa vecka. Så vi håller tummarna att vi har vädret med oss då:-))

Kram// D

5 kommentarer:

  1. Vad ni fixar och donar! Förstår att det är kul, när det är ett stort intresse!

    SvaraRadera
  2. Trevligt med Ljud och Ljus och så rätt färg på lakanen!

    Kan det bli bättre!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad bra det blev. Jag är också nästan lamp- & belysningstokig. Det tog en timma innan vi hittade all belysning från golv till tak i och under bänkar i vår nya Kabe. Hemma har jag sommartid 15 timer inne och två Europaur ute som tänder som mest 36 lampor i trädgården. Dessutom el under nästan varje buske under vintermörkret. Visst blir man glad när det lyser. Kram

    SvaraRadera
  4. Det blev verkligen fint och säkert också bra ljud. Kan vi inte få låna Kjell ett tag för att göra några sådana installationer också. Det har vi nämligen pratat om länge. Men du vet hur det blir ibland, man hinner bara inte med. Nu har vi fullt upp att läsa ikapp alla bloggar och hålla kontakten med dem som vi vill men fått sätta åt sidan en stund. Ni är så duktiga och får så mycket ur händerna. Vi har också skippat överkastet för vi tyckte det var jobbigt att ta bort det varje kväll. Så tar det alltid lite extra plats också. (Vi har ju queenbed, så det är större). Tog ett tag att vänja sig,men får tänka på att lakanen är representativa. Ni har jättefint och vi tyckte era lakan (limegrönt) var läckra och passade perfekt. Hinner nog inte svara på alla dina inlägg, men har läst dem! Kramar 3 M

    SvaraRadera
  5. Ser ju hur läckert ut som helst! LED är ju en härlig och tacksam typ av belysning som man kan dekorera fint med men även lysa upp bra med om så önskas. Tummen upp!

    SvaraRadera