onsdag 31 juli 2013

Fjärrvärmen är klar

Idag är det den sista dagen, sista Juli..lite trist ändå. Känns som sommaren är slut och Kjell har inte ens börjat semester. Vi har väntat länge på det...så på fredag är det äntligen dax:-)) Här har det varit full rulle hos oss...med hantverkare i flera dagar.
Fjärrvärmen är nu äntligen på plats. Det känns skönt att det är gjort. Dessutom var det tidigare klasskamrater till mej som har varit här...både vvs och elektriker:-)) Det blev rena klassträffen:-)) Det känns ialla fall skönt att det är klart. Hoppas också att det känns lika skönt i vinter. När kylan kommer:)


Kram// D

7 kommentarer:

  1. Fjärrvärme är suveränt!
    Vi har haft det några år!

    Lägre kostnad än el och värmer bara när man vill!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt
    Vart rullar ni i helgen?
    Kram A&A

    SvaraRadera
  3. Härligt med fjärrvärme!
    Tänk ni har varit på semester och har ändå den kvar!
    Vart bär det iväg då?
    kramiz / Ken

    SvaraRadera
  4. Svar till er kära vänner och bloggare: För det första...tack för att ni läser min enkla blogg och är så gulliga o kommenterar också. Det är då man fortsätter blogga:-)) Det är ni som ger energin att blogga:)

    Visst blir det spännande med fjärrvärme.Hoppas det blir varmare än vi haft:-) Känns som jag väntat i evigheter på Kjells semester:-) nu är den äntligen här. Vart det blir vet vi inte. Söder över kanske:-)till vänner i Stockholm och Elmia mässan...det vet vi. Det är inbokat. Vi åker mot värmen....hoppas vi. Om inte solen o värmen har stuckigt.-)) Kram till er

    SvaraRadera
  5. Jag har också fjärrvärme, sedan tio- talet år tillbaka, men ångrar mig lite i dag. På jobbet satsade vi på bergvärme. Fjärrvärmen halverar driftskostnaden för olja, bergvärmen halverar driften för fjärvärme. Det är lätt att vara efterklok. Tyst, skönt och underhållsfritt är det i alla fall. Kram & lycka till.

    SvaraRadera
  6. skönt att arbetet blev klart innan semestern började på allvar :) och att det blev bonus med klassträff är ju ett stort plus!
    Värme får jag hoppas att ni inte behöver använda än på ett bra tag, vintern får gärna vänta några månader till!
    kramar

    SvaraRadera
  7. Fjärrvärme är skönt - då behöver man inte oroa sej för värmen när man är bortrest. Fast du ska väl slippa ha det på, på ett tag hoppas jag ;) Kram

    SvaraRadera