fredag 5 juli 2013

Till Vaxholm för att titta på en bil.

Vi har nu kommit fram till Stockholm och installerat oss i Bredäng med husbilen. Som jag berättat så är sonen med oss för att titta på en bil. I Vaxholm hittades den. Vi fick åka buss och sedan färja över till andra sidan. Inte är det ofta man åker färja nu för tiden.
 Det var jättefint därute. Det stämde att det var vackert. Vi var där i 3 timmar hos säljaren. Dom bjöd på kaffe på deras altan mot vattnet...medan affären gjordes.
När allt var klart fick vi åka färja tillbaka över till andra sidan. Vi hade hur magisk utsikt som helst. Med vacker solnedgång. Naturligtvis måste man fota då:-)
Efter färjeturen blev det en timmes bilkörning ungefär. Vid 23 tiden var vi tillbaka med en fin bil och en jättenöjd son:-) Det var väl det bästa. Nu får han köra bil själv hem på söndag. I går kväll var vi och våld gästade, och överraskade våra kära vänner i Tyresö. Men det inlägget kommer sen:-)) Nu blir det en kaffekopp ute här vid lilla pärlan:-)) Ha det bra så länge

Kram// D

4 kommentarer:

  1. Vaxholm är en fin liten hamnstad. När vi bodde ute i Täby var det ganska nära dit och vi gjorde gärna utflykter dit just för att det är så mysigt med små trevliga butiker. Sedan har de egen glasstillverkning där som är himmelskt god. Det är kul med alla de små färjorna som går ute i skärgården, som tur är för det bor ju folk på många av öarna. Ha det fortsatt bra. Kram 3 M

    SvaraRadera
  2. Vaxholm är fint! Och solnedgångar tröttnar man ju aldrig på! :)

    SvaraRadera
  3. Vackert, vackert och vackert!

    Så bra att han hittade sej en bil!

    Kanhända möjligen att vi ses på söndag, det vore ju skoj!

    SvaraRadera
  4. Oj så fantastiskt vackert! Vaxholm är så mysigt! Kram

    SvaraRadera