fredag 12 juli 2013

En vagn till mitt pyssel:-)

Nu har jag fixat en vagn jag också, till mitt pyssel/scrapbooking:-). Har undrat hur man skulle fixa allt för att lätt komma åt alla saker man behöver...Har alltid gillat detta med klippa och klistra:-) Men allt mitt intresse av detta har varit lite svalt i ett år ungefär...men nu tack vare min söta väninna: joytillsammans har jag börjat om igen med mitt pyssel:-)) Har fått tipset av en annan bloggväninna asamia.blogg om att detta vagn fanns på Ikea. Så när vi nu åkte på vår lill semester..1 v mot Stockholm. Fick jag gå in o handla denna. Dessutom var den nu på x-pris:-)) Vilken lycka:-)) Rationell burkar på baksidan, och Rationell låda att ställa i vagnet för förvaring, och Bygel+Burk i rött att hänga på, för allt smått som man behöver:-). Bygel burkar finns i olika färger dessutom. Men hos mej blev det rött, erftersom jag har ett rött/vitt kontor. Nu har jag inte mängder av saker, men jättepraktisk vagn ändå. Så nu är det bara till fortsätta pyssla. Och hoppas att kreativiteten kommer på beställning:-)

Kram// D

5 kommentarer:

  1. SÅÅ bra med en pysselvagn!

    Ordning och reda!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Verkligen ordning o reda på dina grejer.
    Jag får nog behålla det som jag har det, svårt att ha en vagn att rulla runt med i mitt "pyssel/barn-rum". Men nu har jag också fått det mer överskådligt efter att jag lagt alla papper i den stora plastmappen.
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Hos mej råder 150% kaos, ingen som helst ordning och reda och jag borde verkligen ta mej i kragen och försöka städa och röja lite. Men det är så trist, så jag hittar på en massa annat att göra istället.

    Det här blev ju både snyggt och praktiskt!

    SvaraRadera
  4. Å vad roligt att du fått en Råskog! Jag älskar min vagn, och jag hoppas du kommer älska din med. Den sväljer massor och man kan ha precis vad som helst i den. Kul att kunna inspirera dig.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Nu kommer det säkert att blir jättemycket pysslande, när du fått fatt i en sån fin vagn. Inga undanflykter längre ;)
    Ska bli kul att se dej visa upp allt här på bloggen sen! Kram

    SvaraRadera