måndag 24 februari 2014

Jag fick paket:-)

Eftersom jag blev sjuk sen vi kom hem fr vår Stockholmstripp..så blev det inget födelsedagsfika för vår del. Min söta familj väntar tålmodigt till jag säger att jag mår bättre. Jag vill verkligen inte smitta någon. Så mitt födelsedagskalas blev i går istället:) Trots jag sagt att jag slutat fylla år:-))
Mina kära föräldrar kom med  paket till mej:-) Bl.a en jättefin taklampa som jag sett på, och tyckte att den var så fin...och mina föräldrar snappade upp det såklart:-) Kjell var sen snabb på att hänga upp den oxå. Det blev jättefint o jag/vi är jättenöjda. Tusen millioners tack för dom paketen jag fick av er mor o far. Ni är så snälla.
Senare på kvällen kom Gabriel till oss. Han skulle också uppvakta sin mamma:) Han vet vad jag gillar och vad jag blir jätteglad över:) Han hade hittat detta "PAPER PAD" fr Panduro. En massa scrapbooking papper!!och dessutom 24 dubbel sidiga snygga ark... och verkligen superfina var alla arken. Lite speciella . Hur ska jag våga använda nåt av dessa fina...Tack! :)


Dessutom hade sonen köpt dom 2 stora ljuslyktor med guld insida, som man kan ha stora blockljus i, om man vill...som jag tittat på själv! Hur visste han att jag gillade just dom...jo kanske för att vi känner varandra väldigt väl:-D... Dom var hur snygga som helst...både tända och släckta:-)) Tusen tack kära son för dom fina paketen:)

*****************
Efter paketutdelningen blev det OS avslutningen som vi satt och tittade på och småpratade. Det har varit mäktigt och tydligen den bästa någonsin sa dom på tv i morse. Och mest påkostade kan man väl också säga. Väldigt imponerade.

Nu på morgonen ska vi köra vår husbil till Husvagns center och äntligen få bytt bodelsdörren...och bytt ut lådsystemet i köket i husbilen. Ska bli så skönt att få till detta en gång för alla:-)) Dom är så bra att ha o göra med där...så det känns bra. 

9 kommentarer:

  1. Så fina paket med lyktor och annat smått o gott!!
    Kan vara kul att fylla år emelllanåt :-)
    Hoppas ni äntligen får ordning på dörren!!

    Ha en ny fin vecka/Kram

    SvaraRadera
  2. Härliga presenter du fick.
    Taklampan var skitsnygg!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott!! Så fina ljuslyktorna var. Alltid kul när familjen kommer på besök. Så skönt att du kryat på dig. Hoppas nu bara att inte vi har fått någon form av den svenska förkylningen, när våra ungdomar var här. De hade försökt att kurera sig så mycket det gick. Håller tummarna för att bytet av husbilsdörren och lådorna ska gå bra.

    SvaraRadera
  4. Skönt att du kryat på dig!
    Härligt att få allt klart med bobilen!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilken fin taklampa. Det är någon sådan som jag letar efter till vårat kök. Var har ni satt upp den?
    Fina presenter du fått av nära och kära.
    Kramiz

    SvaraRadera
  6. Rolle o Carina: Men eller hur?:-) det är kul att fylla år emellanåt:)) Speciellt när man får så fina presenter:-) Vi hoppas också att dörren blir bra denna gången. Kram

    Millan: Visst var den skitsnygg lampan. Kul att du tycker som mej:))Jag fick fina presenter. Kram

    Maggan o Ingemar: Tack snälla för det:) Jo ljuslyktorna är verkligen jättefina. Han har bra smak sonen:))Det trevligaste är när familjens alla medlemmar är här. Nu saknades äldsta sonen. Va trist om ni skulle få en influensa flygandes till er fr Sverige:(. Förstår att det var trevligt ändå att träffa er son m flickvän. Kram

    Lennart; Det ska bli härligt att allt blir bra med husbilen snart. Vi har en bra verkstad. Dom har haft otur med leveranserna dock. Men det kommer att bli bra. Kram

    Joy: visst är den fin lampan. Jättefint sken blir det också. Lampan pryder vårt badrum faktiskt. Vi har sneddat tak där och långa karlar som stöter huvudet i lamporna där. men nu blir det nog bra. Jo jag fick jättefina presenter av alla. Jättenöjd är jag. Kram

    SvaraRadera
  7. Fina presenter på Din Dag! Grattis igen!

    SvaraRadera
  8. grattis i efterskott!!! Detta har jag ju missat helt, har inte hunnit läsa några bloggar på en tid men nu så....
    De där ljuslyktorna var riktigt snygga, törs man fråga var de är köpta!?!!
    kramar

    SvaraRadera
  9. Cornelia: tack snälla. Kram

    Agnetha: men tack snälla :-)) Visst är dom skitnygga:). Sonen köpte dom på Åhléns. Kul att du gillade dom oxå:-) Kram

    SvaraRadera