lördag 16 november 2013

Tyfonens offer i Filippinerna

I morse satt jag och drack kaffe o tittade på tv4 morgon programmet. Dom ville att vi skulle skänka pengar till tyfon offren och till barnen i Filippinerna. Direkt tog jag upp mobilen och skickade ett sms till "Tyfon". Inte var det mycket...men 100 kronor skänkte man på detta sätt.

Sen fick jag tillbaka ett sms. Att gåvan gått fram.  Detta är svårt att ta in för oss som bor här....Vilken katastrof detta är för dessa människor. Nu får man hoppas att vi är många som skänker pengar så dom får den hjälp dom behöver dom stackars människora som finns i kaoset.

Kram// D

6 kommentarer:

  1. Fruktansvärd katastrof!

    Bra initiativ som skall följas!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Fruktansvärd katastrof. Har följt en del från nyhetsutsändningar. Naturen har en kraft, som vi kanske inte alltid räknar med. Kram Elisabeth

    SvaraRadera
  3. Förfärligt vilken katastrof. För oss är inte 100:- så mycket, för de hjälpbehövande kan det rädda liv
    Kram

    SvaraRadera
  4. Lennart: Visst är det katastrofalt. Försöker sponsra lite då o då. Kram

    Husbilen Ellen: Visst är det hemskt. Man lider med dom drabbade. Naturkrafter kan vara verkligen hemska. Kram

    Kors o Tvärs: Det är verkligen förfärligt, det är sant. Visst är det så att 100 kronor inte är nåt för oss. Men mycket för dom drabbade. Är vi många som ger 100 kronor blir det mycket hjälp. Det är vad jag hoppas ialla fall.Då räddar vi många liv:) Kram

    SvaraRadera
  5. Ja, det är verkligen svårt att förstå hur hemskt de faktiskt har det... tänka sej helt utan vatten... och mat...!

    De behöver all hjälp de kan få!!!

    SvaraRadera
  6. Fint jobbat. Själva har vi flera fadderbarn på jobbet som vi stöder hela året och där vi vet att varje krona går fram. Vi behöver alla hjälpas åt med allt vi kan. Kram.

    SvaraRadera