måndag 6 januari 2014

Ice bug, bak

I helgen har vi haft besök av några goda vänner till oss: Anders o Karin. Tänk vad tiden går fort när man sitter och surrar och surrar. Vi hade en supertrevlig kväll tillsammans i lördags. I går var en segare dag. Vädret var så halt att vi inte var så sugna på att gå ut. Endast till mat affären bara. Jag har lyckats ramla bakåt med broddarna till o med....då är det halt. Och mina armar har varit jätte ömma. Jag o Karin ska nog köpa oss vari sitt par Ice Bug skor....med små dubbbar under. Bättre än broddar man sätter på. Både maken o yngsta sonen har ett par och är jättenöjda...så då kanske det är min tur att inhandla ett par. Dom är lite dyra..men en billig livförsäkring...som maken säger:)


I går var armarna tillbaka på banan igen:)) sen jag ramlade. Då blev det lite bak. Rulltårta med smörkräm med kaffesmak...muuums så god den blev. Men allt som är nybakat är väl gott...eller hur?
Lite riven 86 % choklad på...ännu godare:)
 Bjöd maken på en rejält stor bit...där han satt och tittade på 3 kronors hockey match:) Det gäller att sysselsätta sig när det är regn o tråkigt väder just nu...snart får vi köpa en till x-tra frys...om vi hittar någon liten och nätt som passar hos oss...i förrådet:))

För mig blev det att se filmen Åsa Nisse som dom visade på tv igår kväll. Jag gillar svenska filmer skarpt. Så jag passar verkligen på att se dom när dom visas. Jag gillar Kjell Bergkvist som skådis. I morgon kväll blir det Maria Wern som visas hos mej/oss:-)

Kram// D

7 kommentarer:

 1. Ja det behövs riktiga broddskor uppe i norr !!
  Här har vi barmark ännu så länge o lika bra det !!
  Nu blev jag sugen på de där goda bakelserna.

  Ha det gott/Kram

  SvaraRadera
 2. Rolle o Carina: Det är sant...det är nog mer isigt hos oss än hos er:) Inte behöver man broddar när gräset är framme. Tack för det. Har ni bott närmare har ni kunnat komma över på fika då:) Kram

  SvaraRadera
 3. Halkan är inte att leka med!

  Känner många som brutit armar o ben med långt lidande!
  Skönt att slippa det bekymret!
  Slängde mina gamla broddar i vårasFå se om det behövs nya!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Lennart: Nej absolut inte. Det har varit en del ben o handledsbrott här uppe. Passa på o njut där ni har mycket sand o sol:-)) Kram

  SvaraRadera
 5. Det gör du rätt i, skaffa nya skor!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Joy: får nog lov att göra det med denna halkan. Kram

  SvaraRadera
 7. Du vet redan att jag gillar dina bakverk. Rulltårtan hade jag inte tackat nej till. Kram

  SvaraRadera