tisdag 14 januari 2014

Solen kom idag

Nu har vi en bitande och kall kyla hos oss. Just nu är det -14 grader kallt. Men som tur är har solen visat sig lite idag. Känns så härligt att få se lite ljus ialla fall. Det hotas med att det ska bli ännu kallare dom närmaste dagarna hos oss...vi får väl se hur det blir med den saken:-)
Jag gillar allt som glittrar:) och tyckte att det blänkte så fint ute. Så jag fotade våra frusna fönstren till altanen. Det kan verkligen bli så vackra mönster av kylan.
Jag tycker att det är för kallt att gå ut ...tur man då får vara hemmavid o inne istället:)
 Hejja hejja solen. Känns så skönt att vi är inne i det nya året och på väg mot sommarmånaderna:) som inte är så långt borta ändå.


Kram:

7 kommentarer:

 1. Vilka fina snökristaller på rutorna, men hua såå kallt!
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Joy: Jo det är så fruktansvärt kallt. Just nu ikväll är det -17 grader o blåser iskallt. Men visst blir det fint av lite kyla:) Buuurrr. Kramiz

  SvaraRadera
 3. Ja det känns härligt att solen återvänder. Så vackra iskristaller du fångat.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad jag förstår, var det första gången i år, solen kom upp över horisonten. Vilken upplevelse det måste vara varje år. Kram på er där uppe i norr.

  SvaraRadera
 5. Vackra bilder!
  Härligt när solen återkommer... dagarna går fort, halva januari har redan gått - skönt!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Solen värmer men bättre med 18 plus!

  Kram

  SvaraRadera
 7. nu när jag läst ikapp mig lite så har jag fått en del svar på min köldfråga :) att det är kallt hos dig med. MEn frågan är ju fortfarande om det är samma råa kyla?? Tror jag får åka till norrland nångång och testa en vinter
  kramar

  SvaraRadera