söndag 12 januari 2014

Snowboardjobb i garaget hos oss:))

Sonen Gabriel o hans Therese kom hem till oss. Therese har köpt sig sin första snowboard...och Gabriel håller just nu i skrivandes stund att hjälpa henne med den i vårat garage:) Den kommer att bli i skick som ny när Gabriel är klar med den. Nu hoppas vi bara att det kommer lite snö...jo ni hörde rätt. Här önskas snö och lite lagom kyla:)...och ingen blåst som det är just nu...isvindar. Lagom väder ska det vara när dom ska upp i backen och åka. Jag är så glad att våra söner hittat  tjejer som är sugna att prova på "brädlivet"...som våra söner gillar så skarpt:))

Här har vädret blivit lite bättre. Det har blåst småspik här och inte varit speciellt skönt ute. Just nu är det -11,4 grader ute. Lite bättre än i helgen då det var ännu kallare. Vi såg filmen i fredags och gick hos våra vänner som bara bor 4 hus från oss i går. Ikväll har vi som sagt sonen och hans flickvän hos oss....så helgen har varit jättebra:)

Kram// D

4 kommentarer:

  1. Lennart: Förstod nästan att du skulle säga så:-) haha. Kram

    SvaraRadera
  2. Kul att tjejerna vill testa bräda, måste vara roligt för alla fyra att göra något ihop.
    Kramiz från oss som också har fått snö och isvindar!

    SvaraRadera
  3. Joy: Visst är det roligt att dessa ungdomar har ett gemensamt intresse...det är det bästa man kan ha...som vi 4 o husbilarna:-) . Jo trist vinterväder har vi alla nu verkar det som. Kramiz

    SvaraRadera