fredag 31 maj 2013

Garagedörren

Idag har vi ännu en jättefin dag. Hade nästan väntat att vi skulle ha husbilsfolk på gården i morse när vi vaknade. Men någon av er kanske kommer uppöver till vår govärme:)) ? Projekten bara avläser sig hos oss. Garageporten slutade fungera. Den gick helt enkelt inte att stänga nu mot slutet...som tur var hade Kjell förberett ett byte. En ny gagageport från Skånska Byggvaror. Han hade sett att dörren var helt slut. Sen känns det inte så lugnande att åka bort med en trasig garagedörr...
Här är garagedörren borttagen...och en presenning kommer då på plats under natten.
Dörren kommer vara klar idag...tror jag i alla fall. Vi fick börja snabbare än planerat med detta, för Energiverket verkar vara på gång med fjärrvärmen hos oss också...trots att vi fick veta att det skulle bli först till hösten...så vi får väl se. Men garaget måste vara klart, så dom kan komma och koppla in alla rören när dom kommer. Kjell har tagit ledigt idag för att hinna så mycket som möjligt...men fick åka iväg till jobbet nu. En arbetskamrat gick hastigt bort för 2 dagar sedan. Nu har dom en liten minnesstund för honom. Självklart ska man vara med på det. Våra tankar går självklart till hans familj just nu.

Vi brukar säga...lev medan ni kan. Livet är för kort. Det är därför vi köpt husbil och njuter för varje dag vi kan vara tillsammans o få vara ute med vår lilla pärla.

Ta hand om varandra och trevlig helg önskar jag er.

Kram// D

5 kommentarer:

  1. Ja visst kan det gå fort slut!

    Lev väl avslutar jag med.
    Ibland med tillägg: Sedan är det för sent!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Visst är livet kort och det är viktigt att ta vara på varje stund. Kram

    SvaraRadera
  3. Visst gäller det att ta vara på dagen idag!!Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  4. ja livet är ibland alldeles för kort för vissa och som tur är så vet man inte vad som sker i morgon utan det gäller att ta vara på alla dagar som ges!
    kram

    SvaraRadera
  5. Vad flitiga ni är och grejar för fullt hemma. Men så är det med hus, det är alltid något som behöver fixas och göra. Att leva livet här och nu är viktigt och borde alla ta vara på. Ser på våra ungdomar hur de far och flyger överallt och gör en massa och har knappt en minut för sig själva. Sa just det till äldsta grabben att det gäller att prioritera och ta vara på alla viktiga personer och saker runt sig. Man vet aldrig hur länge man har dem. Det är nuet som måste gälla. Ha det så bra! Kram 3 M

    SvaraRadera