måndag 13 maj 2013

Husbils inspektion hos vännena Eva och Ulf

 I lördags åkte vi till några bekanta till oss som precis bytt husbil. Självklart ville vi titta på den:)  En Burstner Elegance hade dom köpt sig. Jättesnygg med champagne färgad lackering.
 Vi åkte till dom där dom parkerat med sin fina husbil. Dom stod så fint till vid vattnet. Men det syns inte på denna bilden. :)) synd nog. Jag fotade aldrig framdelen av bilen;)
Vi rymdes gott och väl när Eva serverade kaffet.
 Lilla "Linus"ville också vara med på foto. Han ställde upp sig så stilla när jag tog fram mobilen för att fota honom:)) En liten medveten o tam fågel har dom. Som oxå ryms i sin egna bur i husbilen.
 Eva, Ulf o Kjell vid kaffebordet :) Vi blev lite sugna att stå där vi också, med vår husbil..."lilla pärlan":-) Är det bra väder som dom lovat....kanske det blir redan i helgen. Vi får se:)
Just nu i skrivandets stund,  blåser det så kallt och är +9. Ingen värme än iallafall. 

Kram// D

5 kommentarer:

  1. Kul att inspektera en annan husbil än sin egen. Det är inte alltid så lätt att bestämma sig. Är alltid ett kompromissande om något. Men Elegance är en riktigt stor bil. Hal väl tom. boggie. Men det är en fin bil. Vet bara inte hur lastkapaciteten ärligt den. Det måste man titta på idag. T.ex. Den nya stora Kaben har bara 425 kilo kvar att lasta på. Inte mycket när man börjar titta på vad som skall med. Vi är nog intresserade av Carthago i alla vill vi kolla den nästa gång vi byter. Vi får se, hur och när, inte aktuellt nu. Ha det så gott. Kram 3 M

    SvaraRadera
  2. 3M: Absolut:) det är jätteroligt att titta i andra bilar, speciellt vänners bilar:) Jo detta är en boogie bil. Deras är 9,10 meter. Våran är 7,44. Lite skillnad:) Våran har en lastvikt på 1 ton. Tror att dom har ca 900 kg i lastvikt. En fin bil har dom köpt. Carthago är också fina bilar. Vi gillar bäst vår Knaus så klart:))Ha det bra. Kram

    SvaraRadera
  3. Wow vilken husbil. Läcker.

    Tänkte även fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj kl. 23.59. Tack på förhand.

    SvaraRadera
  4. Visst är det kul att titta på bobiilar!
    Jag tittade på 87 stycken på Öland:://))

    Ofta är man nöjd med sin egen vilken tur!

    Vi har dock drömmar mot lite större!
    Du kan inte ana hur många goda råd vi fick!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Det var en rejäl husis det där! :)

    SvaraRadera