fredag 17 maj 2013

Ugglebesök vid Pitsund och husbilen

 Ser ni ugglan till höger på bilden. ? När vi kom till vår plats igår...där vi skulle parkera husbilen för helgen. Stod det en gigantisk uggla stilla och bara tittade. Har aldrig sett en så stor uggla någonsin!!! Jag gick ur bilen och sakta närmade jag mig...ville ta en bild. Men utan kamera och bara med mobilen, blir det ingen vidare bild..synd!.
Men vips drog den iväg med stora vingslag. Det var en mäktig fågel. Vi tittade på varandra och sedan flög den iväg. Den var säkert 50 cm hög och vingarna var enorma. Vilket mäktigt djur.
Vi står nu uppställda vid Pitsund, vid Piteå Havsbad. Här har vi det fantastiskt skönt i solen. Vilken härlig plats..med egen sandstrand:) Ännu är det rätt lungt här. Men för oss gör det inget. Det kommer fler under helgen.
I går stod vi från lunch. Jag satt ute och läste min bok medan Kjell jobbade. Det var hur skönt som helst i solen. Det var riktigt varma strålar. Vi var på promenad i går kväll. Vi gick in på Piteå Havsbads camping. Men än har inte campingen kommit igång. Det var inte en enda husbil eller husvagn där än. Men dom kommer nog i helgen. I husbilen mår vi så bra. Vaknade i morse när Kjell skulle till jobbet. Tittade ut genom fönstret. Meeen! så vackert. Stilla blankt vatten. Oj så vackert. Eller hur?
                                                   Ha det så bra i helgen. Det ska vi ha:)))

Kram// D

4 kommentarer:

  1. Vilken fågel!!

    Kul att få se en sådan!

    Ha en trevlig Pingst!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad häftigt att få se ugglan! Vilken fin plats ni har fått och härligt väder. Ha en skön Pingst-helg! Kram

    SvaraRadera
  3. Det är nästan magiskt att se en så stor fågel alldeles nära. Man blir verkligen imponerad. Vad fint ni verkar att stå, alldeles i närheten av vattnet. Har campingen ordnat med Ställplats utanför eller är det en parkering? Fint i alla fall. Njut nu så gott ni kan. Nu när ni också fått lite värme. Kram 3 M

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig plats ni har hittat.
    Kramar från Agnetha och Alf

    SvaraRadera