söndag 26 maj 2013

Morsdag

Idag är det Morsdag:) Jag är stolt mamma till 2 jättefina pojkar. Tänk vilken rikedom jag har.  Yngsta sonen kom med en blomma till sin mamma idag:) Han tyckte jag skulle ha denna fina röda blomman på vår nybyggda altan. Jag har röda detaljer där. Så det blev jättefint där:) Tack snälla söner, för blomma av yngsta sonen idag.  Och telefonsamtalet i morse av äldsta sonen, som bor 22 mil från oss.

Visst var den fin blomman:))


Senare idag kommer mina föräldrar hit och äter middag med oss. Tårtasken har jag gjort till min mamma. Det blev en helrosa:) I den har jag lagt det godis som hon gillar. Nu äter hon sällan godis, men jag tänkte att hon kunde ha detta när suget faller in...om hon vill:))
 Jag har en stämpel med Mamma tryck. Den tryckte jag upp på ett lite hårdare papper och suddade lite runt om...och lite glitter såklart:)) glitter måste alltid vara med:)

            Sedan satte jag cellofanpapper runt. Sedan får hon även 2 paket, min lilla mamma.

Ha en bra dag alla mammor och övriga:)
( Bilden är lånad ) :-)

Kram// D

3 kommentarer:

  1. SÅÅ fin presenten till mamma blev!

    Ha en bra dag!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jätte Jätte fin ask har du gjort till din mor.
    Kramiz till dig

    SvaraRadera
  3. Som mamma blir man alltid glad när ens barn hör av sig. Vi har ju tillbringat några dagar i Stockholm tillsammans med yngste sonen. Det har varit underbart. Dessutom ringde de andra två och grattade idag också. Så man har nog lyckats med uppfostran när de är omtänksamma och gulliga med sin mamma, precis som dina pojkar. Behövs egentligen inga paket och sådant, bara de kommer ihåg och säger något gulligt, det är viktigast. Men din blomma var fin. Kram 3 M

    SvaraRadera