söndag 19 maj 2013

Härliga husbilshelg:)


Här har vi parkerat hela helgen...en helt fantastisk och solig helg. Från Torsdag till idag Söndag. Det är våra vänner Eva och Ulf som introducerat oss till denna ställplats och det tackar vi dom för. I helgen var dom på annat ställe, men vi stannade kvar här...med den vackra utsikten.
Att äta middag vid en egen strand...det är inte varje dag:) Det gick åt en del engångs...:) Eftersom det inte fanns några som helst tanke på servicehus här:)
Kjell promenerade över till andra sidan Piteå älven och fotade detta. Tyvärr tog han bara med sig mobilen. Vilket inte blir lika bra kvalitet som en systemkamera. Men det blev fint ändå, tycker jag:)
Medan han ff var på andra sidan, knackar det på dörren och min fina väninna sticker in huvudet:) Ann-Britt och Tobbe kom för att hälsa på oss. Tobbe åkte o hämtade hem Kjell också från andra sidan:) Det är tjusningen med att stå nära hemmet ändå..då kan vännerna komma på besök:)
Denna bilden tog jag 06.00 på fredag morgon...efter det att Kjell åkt iväg på jobbet. Ett vykort.

 Kjell han gillar fortfarande sin fina Cobb grill som han vann av Husvagnscenter, när vi var på deras träff för några helger sedan. Han är sååå nöjd, det syns väl:) Dessutom används den flitigt:)
Vi har haft en så varm och fin helg. Med mycket sol och "bränna" :-) Men ingen värme i vattnet.
På lördagen tog vi oss en promenad till bekanta. Dom bor inte långt från där vi nu har stått i helgen. Dom jobbar och fixar på sitt hus. Det blir så fint. En härlig promenad och umgås en stund med Eva och Tomas. Vi bjöd hit vår yngsta son och hans flickvän i lördags, på grill middag. Det är så trevligt att få träffa ungdomarna också en sådan här soligt härlig dag, och umgås en stund över en bit mat:))
Hit kommer vi nog tillbaka någon fler gång. Där vi stått i helgen är bara en plats där man kan stanna en natt eller två...nu stannade vi 3 nätter. Typ frilufts ställplats. Svårt att säga vilken typ av ställe detta är.
Vi är supernöjda i alla fall. Vår äldsta son åkte iväg med sin flickvän långt söderut och köpte sig en Toyota Avensis. Grattis till bilen:)) Just nu i skrivandes stund är det 20 varma grader ute och solen skiner:)  Nu har grönskan slagit till ordentligt hos oss. Få se om jag nu har matat för mycket pollen under helgen. Nu är det astma allergi mediciner som gäller. Än har jag klarat mig...få se hur länge.

Ha en fin söndag kväll

Kram// D

7 kommentarer:

  1. Det bästa med husbilen är ju att man kan få den utsikten man vill! Inte dumt med middag vid havet! Själva har vi bara varit hemma den här helgen...

    SvaraRadera
  2. Mysigt, mysigt!

    Hoppas att du slipper alltför allvarliga pollenbesvär, för det är ett elände!

    Underbar helg har även jag haft... sol och värme och bara haft det gott.

    Om du vill, så har jag ju en annan blogg än pysslebloggen också... där står det lite mer om vad jag gör till vardags.

    raggsockababbel.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Ser att ni haft en underbar helg!

    Visst hade vi bra väder, inte sant!

    Ha en bra vecka!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Dessan! Vilka härliga bilder! Att äta o vara vid vattnet! Ööö inte avis alls:) Juu lite på hur ni kan leva, härligt!
    Önskar dig en fin start på veckan!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder du delar med dig av. Ser riktigt ljuvligt ut, snart kanske vi få se när Kjell badar?
    Ha det gott
    Kramiz

    SvaraRadera
  6. ni har verkligen haft er en fin helg, på en vacker stääplats och med vänner o familj inom bra räckhåll :)
    kram

    SvaraRadera
  7. Verkar vara ett riktigt mysigt ställe där man kan njuta fullt ut. Så vackert också runt omkring. För min del hjälper det inte att stänga in mig mit pollen, de finns överallt tyvärr. Men att det blir extra medicin vet vi, men det är värt att se det gröna som kommer och förgyller runt omkring oss. Även om näsa och ögon rinner, dessvärre en ganska lång period också. Ha det fortsatt skönt. Kram3 M

    SvaraRadera