tisdag 28 maj 2013

Pizza på gasolgrillen och lite blomplantering.

Kjell premiär gjorde pizza på gasolgrillen i helgen. Han lade pizzastenen på grillen, så den skulle bli riktigt varm. Sedan den hemmagjorda pizzan. Ett tips vill jag ge er...mjöla pizzan under på bakplåtspappret. Då är det lättare att skjutsa ner pizzan på stenen. Sen på med locken:))
 Muuums:)
 Det blev jättegott. Sen är det extra gott att äta ute när solen skiner:)


Vi köpte också plantor i helgen och planterade i krukor. Jag täcker dom till kvällen med en såduk. För man vet inte om det kommer någon köldknäpp. Kjell ville ha rosor, så vi hoppas dom vill överleva nu:)
 Jag gillar skarpt million bells. Så några röda planterades också på vår altan. Det blir så fint med lite grönt och lite blommor. Sen när dom fått rota sig o bli ännu större, blir det bara finare :))
 Nu är det bara att hoppas att värmen får vara kvar så våra plantor får växa och frodas:) Enl väder prognosen kommer det fina vädret att stanna hela veckan. Det är så härligt. Hoppas bara att resten av sommaren också får vara fint. 

Ha en bra dag:-)

Kram//D





5 kommentarer:

  1. Så fint det har blivit på er nya altan! Det blir alltid lite extra med lite blommor också. Ni har ju varmare där uppe i norr än det är hos oss. Igår var en riktigt kall dag med regn. Men vi kom hem igår em. Och skallarna tvätta lite och byta grejor i husbilen och på onsdag, imorgon drar vi söderut igen. Blir inte mycket hemma nu inte. Men det är så härligt att vara ute med bobilen. Hoppas dina blommor inte får något känning av järnnätter som de kallar frostens i maj här nere. Lycka till! Kram 3 M

    SvaraRadera
  2. Pizzan ser verkligen ut att vara god!

    Ha de bra!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Det blir verkligen mysigt på eran altan.
    Gott med pizza, det har vi aldrig testat på grillen.
    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Million bells är så vackra med alla små söta blommor som slingrar sej :) Kram

    SvaraRadera