onsdag 1 maj 2013

1 Maj

Idag är det då 1:a Maj. Alla sjunger att Maj är välkommen:)....visst är det skönt och bra att sommaren är på gång. Personligen önskar jag att Maj månad smet  obemärkt förbi varje vår. Åtminstone just när björkarna är på gång att slå ut. Det är då jag blir som mest allergisk och astmatisk...sedan är jag inte ensam. Det är mååånga med mej som blir sjuka. En del hela sommaren...stackarna. Min astma blir kinkigare just vid björkutslagningen...varje år. Ifjol var det så mycket björkpollen, så mycket hade det inte varit på 35 år. Tur vi tog vår Europaresa just då. :))

Hoppas ni haft en bra valborg. Det har vi haft med några av våra vänner. Vi blev bjudna hem hos dom. Janja är som en riktig matmamma. Hon dukar och bjuder, hela tiden. Hon är så söt:) Här står hon vid spiset och fyller skål på skål med mat som dom skulle bjuda på:) Jättegott som vanligt. Lite otur hade vi dock med vädret. Det regnade hela kvällen. Så Ibbe fick stå vid grillen i regn och fixa maten. Inte blev det någon korvgrillning heller. Det tar vi vid senare tillfälle.:)
Vi tackar så jättemycket för god mat och trevligt sällskap.

Kram// D

6 kommentarer:

  1. Det låter som ni hade en mysig stund tillsammans trots regn. Allergi är jättejobbigt. Som tur är har ingen av oss de besvären. Hoppas du kommer lindrigt undan med björkarna i år. Kram Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Elisabeth: Jo vi hade jättetrevligt. Men det såg ni också ut att ha:) håller tummarna att björkarna är lugnare i år när vi ska vara hemmavid. Härligt för er att slippa allergier. Då får ni njuta för mej oxå och alla andra för den delen. Kram till dej.

    SvaraRadera
  3. Vi höll oss inomhus på Valborg, ruggig ute!
    I går var det desto bättre väder, då blev det statsbesök!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Lennart: när vädret är trist, då är det skönast att hålla sig inomhus. Kul m statsbesök :)) Kram

    SvaraRadera
  5. Trevligt med besök och med Valborgsfirande.
    Ha en fin dag, Kram

    SvaraRadera
  6. Åsa: Det är härligt med väninnor:) Kram

    SvaraRadera